Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 46 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Gratin
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Stuffed Butternut Squash with Feta
1u. 50min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min