Gluten-free Vegan Lasagne

Gluten-free Vegan Lasagne

4.6 12 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa 20 dk
8 portions

Malzemeler

Breadcrumbs
  • gluten-free bread stale, torn in pieces
    80 g
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves only, to taste
    3 - 4 sprigs
Bolognese Sauce
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    200 g
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • olive oil
    30 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    800 g
  • soya mince
    125 g
  • water
    100 g
  • tomato purée
    90 g
  • raisins (isteğe bağlı)
    60 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried basil
    1 ½ tsp
  • ground cinnamon
    1 pinch
Buckwheat Pasta
  • buckwheat flour
    350 g
  • water
    180 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Vegan Béchamel Sauce
  • soya milk
    750 g
  • cornflour
    50 g
  • olive oil
    10 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 553 mg
Protein 19 g
Kalori 1588 kJ / 379.5 kcal
Yağ 8.3 g
Lif 11.6 g
Doymuş Yağ 1.1 g
Karbonhidrat 60.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...