
Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten-free Vegan Lasagne
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa 20 dk
8 portions
Malzemeler
Breadcrumbs
-
gluten-free bread stale, torn in pieces80 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only, to taste3 - 4 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil30 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
soya mince125 g
-
water100 g
-
tomato purée90 g
-
raisins (isteğe bağlı)60 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour350 g
-
water180 g
-
fine sea salt¼ tsp
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk750 g
-
cornflour50 g
-
olive oil10 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
379.5 kcal /
1588 kJ
Protein
19 g
Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
60.2 g
Lif
11.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Sodyum
553 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Free From
76 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda