![Risotto printanier Risotto printanier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/580adc2c04ab50da821be3df8712a521/Derivates/b496b6bf8a4cb3ff812ebe744db731f9f98d3a0c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au potimarron
1h
Saumon rôti au pesto de brocoli
30min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Risotto tout vert
40min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges
45min
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux asperges
35min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min