Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 630 g de bouillon de légumes
- 12 asperges, têtes et queues séparées
- 75 g de petits pois frais
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 8 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux asperges et au safran
35 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux cèpes
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Pesto
5min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min