Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
TM6 TM5 TM31

Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier

3.0 (23 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g de fromage, type morbier, coupé en morceaux
  • 600 g de blancs de poireau, coupés en tronçons (2-3 cm)
  • 20 g de beurre
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 4 œufs
  • huile, pour la cuisson
  • 200 g d'épinards frais
  • 30 g de graines de lin brun

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1269.3 kJ / 306 kcal
Protein
15.3 g
Karbonhidrat
6.5 g
Yağ
22.8 g
Doymuş Yağ
9.3 g
Lif
7.8 g
Sodyum
603.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler