Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 628 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-vide Steak
1h 30min