Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 96.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 730.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1h
Watermelon Lemonade
5min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min