
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts raw (see Tips)
- water to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (optional - see Tips)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g shelled pistachios
- 100 g fresh basil leaves only
- 60 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
- 200 g sun-dried tomatoes drained
- 200 g Roma tomatoes cut into halves
- 15 g fresh basil leaves only
- 1 eschalot cut into halves
- 140 g red capsicum cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley leaves only
- 15 g fresh basil leaves only
- 15 g fresh English spinach
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 3 tomato, heirloom (medium-sized)
- fresh basil e.g. petite Italian basil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1395.6 kcal / 5839 kJ
- Protein
- 19 g
- Yağ
- 133.2 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Lif
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Sodyum
- 1271.9 mg