Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lamsstoofvlees, ontbeend, vet verwijderd, in blokjes (3 cm)
- 1 el gemalen gember
- 1 tl komijnzaad
- 760 g water
- 50 g Madras currypasta
- 1 tl zout
- 150 g gedroogde kikkererwten
- water, om te weken
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g droge rode linzen
- 60 g boerenkool, in kleine stukken (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 559.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Değerlendirme yok
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Değerlendirme yok
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Aardappel pannenkoeken
45 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Değerlendirme yok
Stoofgerecht met tofu
30min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min