Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
veya ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1501.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinazierisotto met asperges
40min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 dk
Hummus van rode biet
10 dk
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1sa 5 dk
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min