Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paaskoekjes
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 100 g bloem, en iets meer om te bewerken
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl zout
Kruidensaus
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 1 bos verse bieslook (ong. 10 g), in ringen
- 200 g crème fraîche, 15% v.g
- 30 g melk
- 20 g vers geperst citroensap
- 10 g agavesiroop
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 6 tl kaviaar
- 6 tl tuinkers, vers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 258.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Değerlendirme yok
Zalm mozaïek
Değerlendirme yok
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Değerlendirme yok
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Değerlendirme yok
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Değerlendirme yok
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Mini panettone
Değerlendirme yok
Pompoen vingers
Değerlendirme yok
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Gegratineerde coquilles
25min