Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
veya 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 2404.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Koolstoofpot met kalkoen
Değerlendirme yok
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Sous-vide octopussalade
Değerlendirme yok
Goulash van linzen en champignons
45min
Thaise rode curry
1h
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Tomatensaus
40min