Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa van radijzen
- 160 g rode radijsjes, schoongemaakt
- 1 rode ui (ong. 60 g), gehalveerd
- 10 g mosterd (ong. 1 tl)
- 25 g witte wijnazijn
- 35 g olijfolie
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 15 g kappertjes, uitgelekt
Broccoliburgers
- 460 g water
- 500 g broccoli, in roosjes
- 70 g rauwe amandelen, hele
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 20 g broodkruimels, veganistisch
- 30 g havermeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- olie, om te frituren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 λεπτ.
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.
Ijslolly’s van watermeloen
Değerlendirme yok
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Stoofgerecht met tofu
30 λεπτ.
Mokka-pompoen frappuccino
20 λεπτ.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 λεπτ.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 λεπτ.
Moussaka met linzen
2h 20min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 λεπτ.