Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de careta de cerdo precocida en trozos (oreja y morro)
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- ½ cucharadita de pimentón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 993.7 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 1.1 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 250.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 godz. 30 min
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50min
Fritada con pollo
1 Std. 10 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Tortilla de patata
45 Min