Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 803.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bartolillos
2u. 30min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Congrio a la cerveza
30 min
Mejillones al jengibre
25 min
Pizza vegetariana
1u. 40min
Judías blancas con langostinos y almejas
50 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Corona de almendra
35 min
Ensalada de frutas tropicales
Değerlendirme yok
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Boloñesa gratinada de lentejas y salami
1h 10 min
Pulpo de montaña
2u. 30min