Cihazlar ve Aksesuarlar
Gochujang seafood risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalori
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Yağ
39.1 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
77 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fusion Kitchen
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1sa 25 dk
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 dk
Mediterranean seafood rice with chorizo
1sa 5 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 dk
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 dk
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4sa 25 dk
Miso carbonara udon
25 dk
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 dk
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 dk
Sicilian Shrimp Salad
30 dk
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Değerlendirme yok
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk