Cihazlar ve Aksesuarlar
Gochujang seafood risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1603.2 mg
Protein
35.8 g
Kalori
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Yağ
39.1 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
77 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fusion Kitchen
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ramen Noodle Soup
40 dk
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1sa
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3sa
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2sa 10 dk
Prawns with coriander coconut rice
35 dk
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Wakame gomasio
20 dk
Old Cucumber Soup
Değerlendirme yok
Korean Ramen with Tofu
50 dk
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1sa 20 dk
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 dk
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1sa 25 dk