Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g gochujang paste (see tip)
- 20 g sesame oil
- 40 g Parmesan cheese
- 50 g olive oil
- 150 g mascarpone
- 20 g gochujang paste
- 1350 g water
- 1 tsp salt
- 300 g mussels, fresh, cleaned, in shells
- 150 g shrimps, raw, medium, peeled
- 150 g fish fillets, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 shallot, cut in half
- 320 g risotto rice, e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
- 50 g white wine
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 20 g toasted sesame seeds (black)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 39.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1603.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Miso carbonara udon
25min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Değerlendirme yok
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Monkfish and prawn soup
1h