![Gochujang seafood risotto Gochujang seafood risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46360542711d02a7674502318d083213/Derivates/1ac40625fb0fce3e424ab7b0299083c61eeea5f7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g gochujang paste (see tip)
- 20 g sesame oil
- 40 g Parmesan cheese
- 50 g olive oil
- 150 g mascarpone
- 20 g gochujang paste
- 1350 g water
- 1 tsp salt
- 300 g mussels, fresh, cleaned, in shells
- 150 g shrimps, raw, medium, peeled
- 150 g fish fillets, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 150 g fresh shiitake mushrooms, sliced (5 mm)
- 1 shallot, cut in half
- 320 g risotto rice, e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio
- 50 g white wine
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 20 g toasted sesame seeds (black)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3409.6 kJ / 814.9 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 39.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1603.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
South African yellow rice using rice mode
20min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Lemon grass beef salad
30min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 Std.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10hod. 30min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min