
Cihazlar ve Aksesuarlar
Gochujang seafood risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
814.9 kcal /
3409.6 kJ
Protein
35.8 g
Yağ
39.1 g
Karbonhidrat
77 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Sodyum
1603.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fusion Kitchen
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası