Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1252.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Sesame Crème
10min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min