Cihazlar ve Aksesuarlar
Taiwanese Traditional Meat Floss
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 1 in.)11 oz
-
vegetable oil2 tsp
-
soy sauce1 ½ oz
-
sugar1 ½ oz
-
rice wine½ oz
-
water5 ½ oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1252.5 mg
Protein
34.1 g
Kalori
1386.6 kJ /
331.4 kcal
Yağ
10.3 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2.2 g
Karbonhidrat
22.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
16 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1sa 30 dk
Taiwanese Traditional Meat Floss
1sa 40 dk
Mapo tofu
15 dk
Braised pork belly
55 dk
Braised Rice Wine Fish
20 dk
Fresh Prawn Paste
1sa 20 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 dk
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa