![Taiwanese Traditional Meat Floss Taiwanese Traditional Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1252.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yam Rice
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min