Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (isteğe bağlı)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 732 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1sa 15 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3ωρ. 15 λεπτ.
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3ωρ. 15 λεπτ.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Braised pork belly
55 dk