Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (isteğe bağlı)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 40 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 732 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring onion pork ribs
1h
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Braised pork belly
55 min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Sesame Crème
10 min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min