Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 15.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-brest
3h 10 min.
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4h
Macarons à la fraise
2h 30min
Paris-Brest
3 Std.
Choux à la crème
1h 5min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons à la vanille
3 Std.