Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 15.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris-Brest
3h
Praliné
30 min
Fraisier
15 Std.
Macarons à la fraise
2 godz. 30 min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 Std.
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Macarons à la vanille
3h
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Macarons au chocolat
24 Std.