Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 3 œufs
- 95 g de sucre en poudre
- 95 g de farine
Le sirop de cerises
- 50 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g d'eau
La chantilly et le montage
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche aux framboises
2h 10min
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
3h 15min
Bûche express au praliné
45min
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Bûche chocolat noir et gingembre
1 Std. 50 Min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Gâteau choco-noisette
1h 40min
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
50min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Tiramisu à l'italienne
4h 40 min