
Cihazlar ve Aksesuarlar
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
yasemin pirinci250 g
-
tereyağı20 g
-
ananas parçalara bölünmüş (3,5 cm)400 g
-
şeker30 g
-
kaliforniya biberi şeritler halinde kesilmiş (5 cm uzunluğunda, 0,5 cm kalınlığında)200 g
-
taze zencefil dilimler halinde kesilmiş (2 mm)20 g
-
diş sarımsak2
-
soğan sekize bölünmüş120 g
-
sıvı yağ20 g
-
su pirinçleri ıslatmak ve nişasta ile karıştırmak için ekstra su470 g
-
soya sosu light30 g
-
siyah pirinç sirkesi (bk. öneriler)10 g
-
Shaoxing pirinç şarabı (bk öneriler)15 g
-
pirinç sirkesi30 g
-
ketçap30 g
-
tuz1 ½ tk
-
derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto küpler halinde kesilmiş (4-5 cm)400 g
-
su1 yk
-
mısır nişastası1 yk
-
kişniş yaprağı servis etmek için
-
susam kavrulmuş
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
544.8 kcal /
2279.3 kJ
Protein
27.1 g
Yağ
12.4 g
Karbonhidrat
80.9 g
Lif
3.7 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Sodyum
1320.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Çin'e Seyahat
7 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 dk
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1sa
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1sa 15 dk
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1sa 15 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa