
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 40 g yer fıstığı, kabuksuz, kavrulmuş, tuzlu
- 3 yk kurutulmuş soğan
- 500 g tavuk göğsü fileto, derisiz 1,5-2 cm kalınlığında şeritler halinde kesilmiş
- 2 diş sarımsak
- 50 g soya sosu
- 45 g susam yağı
- 20 g zencefil, taze kök dilimlenmiş (2 mm)
- 1 - 2 kırmızı chili biberi çekirdekleri çıkartılmış, dörde bölünmüş
- 200 g kültür mantarı dilimlenmiş (0.5 cm)
- 200 g havuç dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1000 g su
- 1 tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 50 g pirinç şehriyesi (pirinç unundan yapılan çok ince noodle) ince, erişte tipi
- 50 g mini ıspanak
- 2 sap yeşil soğan sadece yeşil kısımları, ince doğranmış
- sıcak su erişteyi ıslatmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 1743.3 kcal / 7293.8 kJ
- Protein
- 143.4 g
- Yağ
- 86.1 g
- Karbonhidrat
- 103.4 g
- Lif
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Sodyum
- 3422.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 Std. 55 Min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 Std. 40 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Keine Bewertungen
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 Min
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Hint Usulü Çay
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Yemyeşil Smoothie
Keine Bewertungen
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.