Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
yer fıstığı, kabuksuz, kavrulmuş, tuzlu40 g
-
kurutulmuş soğan3 yk
-
tavuk göğsü fileto, derisiz 1,5-2 cm kalınlığında şeritler halinde kesilmiş500 g
-
diş sarımsak2
-
soya sosu50 g
-
susam yağı45 g
-
zencefil, taze kök dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
kırmızı chili biberi çekirdekleri çıkartılmış, dörde bölünmüş1 - 2
-
kültür mantarı dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
havuç dilimlenmiş (0.5 cm)200 g
-
su1000 g
-
tuz1 tk
-
karabiber2 tutam
-
pirinç şehriyesi (pirinç unundan yapılan çok ince noodle) ince, erişte tipi50 g
-
mini ıspanak50 g
-
yeşil soğan sadece yeşil kısımları, ince doğranmış2 sap
-
sıcak su erişteyi ıslatmak için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 porsiyon
Sodyum
3422.1 mg
Protein
143.4 g
Kalori
7293.8 kJ /
1743.3 kcal
Yağ
86.1 g
Lif
16.5 g
Doymuş Yağ
14.3 g
Karbonhidrat
103.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Mevsimi
15 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Asya Usulü Salata Sosu
Değerlendirme yok
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 dk
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 dk
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1sa 20 dk
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk