Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g tereyağı, yağlamak için ekstra
- 50 g çekirdeksiz Kudüs hurması
- 180 g yulaf gevreği
- ½ tk toz tarçın
- 40 g ay çekirdeği içi
- 50 g Hindistan cevizi tozu
- 100 g tereyağı
-
500
g labne
veya sürülebilir taze peynir - 250 g krema
- 1 - 2 damla vanilya özü, doğal (isteğe bağlı)
- 100 g bal
- 3 yumurta
- 60 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1408.8 kJ / 335.4 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 689.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Fermente Kırmızı Soğan
96 godz.
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Elmalı Tart
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Keine Bewertungen
Ton Balıklı Ezme
10min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min
Milföy Pastası
5h