Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 96 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Shakshuka
50 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Tuscan Bean Soup
50 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Puttanesca Penne
50 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min