Cihazlar ve Aksesuarlar
Horseradish and Chickpea Dip
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
300 g
Malzemeler
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 300 g
Protein
20.3 g
Kalori
4498 kJ /
1075 kcal
Yağ
89.3 g
Karbonhidrat
47.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The British Isles on a Plate
88 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 dk
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 dk
Fire and Ice Coleslaw
4sa 15 dk
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1sa 40 dk
Salsa Verde
10 dk
Sumac and Tahini Houmous
10 dk
Celeriac and Apple Soup
55 dk
Artichoke & Butter Bean Dip
10 dk
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 dk
Beetroot Houmous
15 dk
Red Pepper Houmous
5 dk
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 dk