Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
veya 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2589.5 mg
Alternatif tarifler
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Spaghetti Carbonara
25min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Smoky Pork and Beans
3h
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h