![Pasta Amatriciana Pasta Amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee7c6e70-8ea9-49c9-95b4-a9e074fc0481/Derivates/b5bade69-79ac-4bc1-a87a-97d79f3c3071.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
veya 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2589.5 mg
Alternatif tarifler
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Onion Tart (TM5)
1 Std.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Değerlendirme yok
Salt Cod Gratin
50 min
Risotto with Parmesan
40 Min
Bucatini amatriciana
45 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min