
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 1200 g water
-
320
g dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)
veya g dried penne pasta (cooking time 10-11 minutes) - 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 555 kcal / 2322 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Sodyum
- 2589.5 mg