Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Amatriciana Sauce
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g plum tomatoes, ripe, halved
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 150 g guanciale, cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
-
320
g pasta, dry, type bucatini (cooking time 10-11 minutes)
veya 320 g pasta, dried, type penne rigate (cooking time 10-11 minutes) - 1200 g water
- 5 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 61.5 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2589.5 mg
Alternatif tarifler
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Spaghetti Carbonara
25min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Neapolitan Sauce
1h
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h