Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 55 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Strawberry Bavarois
6h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Lamb and Leek Pie
2 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min