Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 Stängel Petersilie, abgezupft
- 25 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 1200 g Wasser
- 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 160 g Bulgur
- 5 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 2 EL Honig
- 5 EL Olivenöl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 200 g Aprikosen, in Spalten (1 cm breit)
- 150 g Römersalat, in Streifen (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1363 kJ / 325 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Auberginen-Bulgur-Salat
1h 30min
Orient-Kartoffelsalat
1h 20min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Tabouleh
15min
Creolischer Coleslaw
2h 10 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Bulgur-Auflauf
1h 20min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min