Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein, längs halbiert
- 400 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 6 EL Olivenöl
- 2 EL Sesam, geschält
- 2 EL Sesam, dunkel
- 1 EL Kreuzkümmelsamen
- 2 TL Salz
- 30 g glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Minze, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 200 g Gurken, mini, Bio, entkernt, in Stücken
- 1 rote Spitzpaprika, in Stücken
- 3 EL Granatapfelsirup
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Schmand
- 15 g Zitronensaft
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40 min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Auberginen-Bulgur-Salat
1h 30min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Tabouleh
15 min
Bulgursalat - Kısır
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min