Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Danish feta (1 block)
- 400 g mini Roma tomatoes, at room temperature
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 small onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- ground black pepper, to season
- 1500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g dried pasta of choice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1995.7 kJ / 475.2 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1119.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Spaghetti carbonara
35min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Creamy vegetable rice
25min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Pasta with tuna
30min
Quick veggie pasta salad
30min
Penne and vegetables
35min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min