Cihazlar ve Aksesuarlar
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
water to boil noodles
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes1 tsp
-
shallots cut into pieces2 oz
-
coconut oil divided2 ½ oz
-
red bell peppers sliced (¼ in.)5 oz
-
red onions sliced (¼ in.)5 oz
-
carrots peeled in ribbons3
-
sugar snap peas5 oz
-
soba noodles7 oz
-
peanut butter½ oz
-
tamari sauce½ oz
-
ginger paste2 tsp
-
Korean chili paste (gochujang)2 tsp
-
rice vinegar1 ½ oz
-
maple syrup2 tsp
-
lime juice½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu10 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish2 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
850.6 mg
Protein
22.7 g
Kalori
2304 kJ /
550.7 kcal
Yağ
27.8 g
Lif
6.5 g
Doymuş Yağ
16.9 g
Karbonhidrat
60.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of East Asia
11 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegetarian Japchae
45 dk
Rainbow Bowl
1sa 15 dk
Crispy Korean Tofu
1sa 20 dk
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 dk
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1sa 15 dk
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 dk
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 dk
Gochujang Ramen Noodles
30 dk
Mushroom Taco Filling
35 dk
Tofu Ramen Bowl
55 dk
Smoky Black Bean Soup
35 dk
Ramen Noodle Soup
40 dk