Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 772 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Cauliflower Steaks
45min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1u. 5min
Southwest Quinoa
40 Min