Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 2 EL Minze, getrocknet
- 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 1470 g Wasser, zimmerwarm
- 1 Zitrone, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalische Linsensuppe
30 min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Marokkanische Harira
1h
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min