Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 2 EL Minze, getrocknet
- 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 1470 g Wasser, zimmerwarm
- 1 Zitrone, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1h
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Marokkanische Harira
1h
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1 Std. 5 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 Min
Cremige rote Linsensuppe
45 Min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Marokkanische Linsensuppe
35min
Tomatensuppe mit Bulgur
50 min