Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 2 EL Minze, getrocknet
- 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 1470 g Wasser, zimmerwarm
- 1 Zitrone, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40min
Marokkanische Harira
1h
Orientalische Linsensuppe
30min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1 Std. 5 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 godz. 30 min
Tomatensuppe mit Bulgur
50min
Cremige rote Linsensuppe
45min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Linsen-Tomaten-Suppe
30min