Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 - 40 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2 - 3
TL Minze, getrocknet
veya 5 Minzblätter, frisch, gehackt - 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1475 g Wasser, lauwarm
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 985 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acuka
5 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 Min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1sa 10 dk
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 dk
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1h 5min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 dk