Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 - 40 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 200 g rote Linsen, getrocknet
-
2 - 3
TL Minze, getrocknet
veya 5 Minzblätter, frisch, gehackt - 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ - 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 1475 g Wasser, lauwarm
- 1 Zitrone, geviertelt, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1275 kJ / 305 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 985 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1j
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 godz. 5 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1j
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 menit
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 menit
Acuka
5 min