Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Acuka
5 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Gurken-Joghurt-Dip - Cacık
10 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Bulgursalat - Kısır
1h
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min