Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Noahs süße Suppe - Aşure
11h 20min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Acuka
5 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Bulgursalat - Kısır
1u.