Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, weich
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, halbiert
- 15 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, grob (Pilavlık Bulgur)
- 280 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 Min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Bulgursalat - Kısır
1h