Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, weich
- 70 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Tomaten, halbiert
- 15 g Biber Salçası
- 200 g Bulgur, grob (Pilavlık Bulgur)
- 280 g Wasser
- 1 TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Bulgursalat - Kısır
1h
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h