Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Domates Salçası
- 40 g Olivenöl
- 250 g Tomaten, halbiert
-
500
g grüne Bohnen (Busch- oder Stangenbohnen), in Stücken (5 cm)
veya 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (5 cm) - 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min