Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Buchweizen (siehe Tipp)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 100 g Möhren, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 1 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Zucchini, in Würfeln (ca. 2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1851 kJ / 441 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 Min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Linsen-Pilz-Suppe
1hod.
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Graupen, gekocht
35min
Hirse, gekocht
45min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min