Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Perlgraupen
-
1000
g Geflügelfond
veya 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, abgezupft, zum Servieren
veya 10 g Petersilie, abgezupft, zum Servieren - 60 g Saure Sahne zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Tschebureki
1h 20 phút
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Gefüllte Blinis
55min
Gemüse-Leber-Torte
1ωρ. 50 λεπτ.
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.