Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Öl
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Perlgraupen
-
1000
g Geflügelfond
veya 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, abgezupft, zum Servieren
veya 10 g Petersilie, abgezupft, zum Servieren - 60 g Saure Sahne zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Ucha - Fischsuppe
50min
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4j 10 menit
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min