Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, ungeschält
- 200 g Rote Bete, ungeschält
- 80 g Gewürzgurken (z. B. Salzdillgurken von Dovgan)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- ½ TL Salz
- 120 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 815 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ucha - Fischsuppe
50 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Oliviersalat
3h
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Kreppel
1 Std.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gefüllte Blinis
55min