Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, ungeschält
- 200 g Rote Bete, ungeschält
- 80 g Gewürzgurken (z. B. Salzdillgurken von Dovgan)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- ½ TL Salz
- 120 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 815 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Tschebureki
1 Std. 20 Min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Oliviersalat
3 Std.
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min