Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Suppengrün (Möhre, Sellerie, Porree, Petersilie), in Stücken
- 20 g Öl
- 100 g Schinkenwürfel (z.B. von Katenschinken)
- 250 g Rindergulasch, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Kartoffeln, in mundgerechten Würfeln
- 200 g Rote Bete, in kleinen Würfeln
- 250 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 800 g Wasser
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Essig
- 1 TL Zucker
- 6 TL Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1sa
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2sa
Tschebureki
1sa 20 dk
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 dk
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Gefüllte Blinis
55 dk
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Oliviersalat
3 Std.
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min