Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 Eier
- 500 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Zucker
- Butter zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Hähnchenbrust, in Würfeln (1 cm)
- 10 g Öl
- 100 g Champignons, geviertelt
- 3 Eier, hart gekocht
- 50 g Crème fraîche und etwas mehr zum Servieren
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Butter zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 951 kJ / 277 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1óra
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2óra
Tschebureki
1 godz. 20 min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30p
Okroschka (Kalte Suppe)
1óra 10p
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1óra 10p
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2óra