Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Leberpfannkuchen
- 600 g Geflügelleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Möhren, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, gehackt
veya 10 g frische Kräuter, gemischt, gehackt - 50 g grüne Paprika, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Paprika, in Würfeln (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Tschebureki
1 godz. 20 min
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Napoleon-Torte
8 godz.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gefüllte Blinis
55 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min