Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Eier
- 350 g Kefir
- 15 g Zucker
- 120 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Mehl Type 405
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Prise Salz
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1102 kJ / 263 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1u. 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1u. 10min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Ucha - Fischsuppe
50 min.
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55 Min
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1u. 45min