Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Milch
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Ei
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1000 g Weißkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Öl
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 300 g Crème fraîche
- 2 Eigelb
- Saure Sahne zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Tschebureki
1h 20 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Kreppel
1 Std.
Gefüllte Blinis
55 Min
Watruschki
1h 40 min
St. Petersburg - Joschiki
2óra 55p
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min