Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Milch
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Ei
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1000 g Weißkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Öl
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 300 g Crème fraîche
- 2 Eigelb
- Saure Sahne zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Watruschki
1h 40min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55 min