Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 680 g), abgetropft, Sud aufgefangen
- 40 g Zucker
- ½ TL Zimt
- ½ Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 15 g Speisestärke
- 270 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 125 g Wasser und mehr zum Kochen
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Prisen Salz und mehr zum Kochen
- 200 g Quark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 godz.
Kreppel
1h
Gefüllte Blinis
55 Min
Veggie-Mantı
1 Std. 15 Min
Crêpes à l'orange
1h
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1u. 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min