Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Mehl
- 230 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 170 g Wasser
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
Füllung und Fertigstellung
- 1000 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 200 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 4 TL Vanilleextrakt
- 60 g Speisestärke
- 4 TL Zesten von Limettenschale
- 20 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ucha - Fischsuppe
50min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Osternest
2h
Oster-Challah-Nest mit Sesam und Ei
2u. 5min
Kefir-Zöpfe
7 Std. 30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min.
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Scharlotka
2h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Kreppel
1h