Cihazlar ve Aksesuarlar
Napoleon-Torte
Hazırlık 45 dk
Toplam 8sa
16 Stücke
Malzemeler
Teig
-
Mehl500 g
-
Butter kalt, in kleinen Stücken230 g
-
Salz1 Prise
-
Ei1
-
Wasser170 g
-
Bittermandelaroma1 Fläschchen
Füllung und Fertigstellung
-
Milch1000 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Eier2
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker2 EL
-
Vanilleextrakt4 TL
-
Speisestärke60 g
-
Zesten von Limettenschale4 TL
-
Zucker20 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 Stück
Sodyum
61 mg
Protein
7 g
Kalori
1920 kJ /
459 kcal
Yağ
20 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
12 g
Karbonhidrat
38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2sa
Piroschki mit Möhren-Füllung
4sa 10 dk
St. Petersburg - Joschiki
2sa 55 dk
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Gemüse-Leber-Torte
1sa 50 dk
Borschtsch mit Rindfleisch
1sa 10 dk
Gefüllte Blinis
55 dk
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2sa
Tschebureki
1sa 20 dk
Kreppel
1sa
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1sa 45 dk
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 dk