Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Mehl
- 230 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
- 170 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 1000 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 20 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 4 TL Vanilleextrakt
- 4 TL Zesten von Limettenschale
- 60 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Crêpes-Torte
1 godz. 15 min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12 godz.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Zucchini-Frühstücks-Nester
30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Osternest
2h
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Kreppel
1h
Quarkbällchen
30 Min