Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 500 g Mehl
- 230 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 170 g Wasser
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
Füllung und Fertigstellung
- 1000 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 200 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 4 TL Vanilleextrakt
- 60 g Speisestärke
- 4 TL Zesten von Limettenschale
- 20 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 61 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Tschebureki
1 godz. 20 min
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Rumänische Frischkäsewecken
2 Std.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.