Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 500 g de palourdes fraîches
- 500 g d'amandes fraîches de mer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1791.5 kJ / 434.5 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2.3 g
- Yağ
- 42.5 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 Std.
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
Langoustines au basilic
30 min
Salade de pâtes aux coques
45 Min
Cuisson des bigorneaux
25 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Mouclade charentaise
40 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Raie aux câpres
45 Min