
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 champignons de Paris frais émincés
- 1 poireau émincé
- 2 branches de céleri émincées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 25 g de fumet de poisson en poudre
- 500 g d'eau et un peu pour la dorure et la pâte
- ½ botte d'aneth frais hachée
- ½ botte de ciboulette fraîche hachée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de cœurs d'artichauts marinés coupés en quartiers
- 15 noix de saint-jacques
- 2 pâtes feuilletées pur beurre
- 1 jaune d'œuf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 854 kcal / 3570 kJ
- Protein
- 34 g
- Yağ
- 46 g
- Karbonhidrat
- 69 g