Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 261.6 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 754.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Best Beer Battered Fish
30 Min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5 min
Meatloaf
1h 20 phút
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Beef and beer pie
1h 40min
Sweet and sour pork
40 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3u. 15min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3u. 15min