Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Karbonhidrat
- 10.7 g
- Yağ
- 261.6 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 754.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Christmas mince pies
1h 40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min
Sweet and sour pork
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Rustic beef tarts
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Butterscotch Delight
20 min
NZ mustard sauce
15min
Guinness beef pies
2h 15min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Tiger rolls
2 Std. 50 Min