Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 250 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1300 g potatoes, peeled and cut into thick slices (approx. 1 cm)
- 150 g frozen peas
- 150 g cold water
- 1 tbsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3987.8 kJ / 953.1 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Karbonhidrat
- 59.4 g
- Yağ
- 57.4 g
- Doymuş Yağ
- 22.7 g
- Lif
- 10.5 g
- Sodyum
- 410.9 mg
Alternatif tarifler
Apricot Chicken
35 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Lamb sausage ragu
30 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min